Alexey Reznikov a subliniat un fapt interesant despre pierderile Federației Ruse în Ucraina/foto UNIAN

Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov spune că mai mulți soldați care au murit în războiul din Ucraina au fost îngropați în Rusia decât au recunoscut oficial pierderile.

Ministrul Apărării a anunțat acest lucru pe Twitter.

“Kremlinul nu mai știe cum să explice ce se întâmplă. La urma urmei, în aceste zile au îngropat mai mulți soldați în regiunile Rusiei decât și-au recunoscut oficial pierderile. Minciuna nu-i mai ajută, dar adevărul îi sperie”, a spus Reznikov.

În special, apărătorii și apărătorii ucraineni au distrus aproape complet un număr de tancuri rusești, asalt amfibiu, inginerie și alte unități care au fost considerate “elită”, împreună cu liderii lor.

De asemenea, de la începutul invaziei pe scară largă, soldații noștri au doborât aproximativ 100 de avioane și 120 de elicoptere, au distrus aproape 500 de tancuri și 1,5 mii de vehicule blindate de luptă ale rușilor.

“Acesta este motivul pentru care Rusia adună mercenari în întreaga lume și face încercări disperate de a împinge trupele belaruse în iadul războiului cu Ucraina”, a menționat ministrul Apărării.

“Poziția armatei noastre este foarte clară – toți invadatorii vor primi o respingere dură, indiferent de cine și de unde sunt. Am repetat acest lucru în mod repetat”, a adăugat ministrul.

amintiți-vă că dimineața devreme pe 24 februarie, Rusia a intrat pe teritoriul ucrainean.

Președintele rus Vladimir Putin a numit Războiul o “operațiune militară”, al cărei scop este” demilitarizarea “și” denazificarea ” statului nostru.

Ministerul Apărării al Ucrainei a raportat că, din 21 martie, aproximativ 15 mii de ocupanți au fost lichidați în țara noastră.

Rusia susține că doar aproape 500 de persoane au fost ucise în Ucraina în timpul “operațiunii speciale”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.