Rusoaica s-a plâns ocupantului despre viața sub sancțiuni/foto de REUTERS

SBU a reușit să intercepteze o altă conversație între ocupantul rus și soția sa. Femeia i-a spus invadatorului că nu mai există “vești bune” în Federația Rusă.

audio a fost publicat de SBU.

Rusoaica i-a spus ocupantului despre “noua” viață sub sancțiuni.

“VTB este sub sancțiuni, Alfa este sub sancțiuni, nicio aplicație nu funcționează și nu puteți plăti de pe telefon. Vă puteți retrage salariul doar de la un bancomat. Și cu un card de credit, un fel de rahat: mai sunt bani, dar scriu că nu există suficiente fonduri”, a spus soția ocupantului.

Femeia a menționat că Rusia a tăcut cu privire la pierderile din Ucraina, iar acum nu mai pot fi ascunse.

soția ocupantului: N*zda, câți morți. Nu-i pot număra.

ocupant : știu.

soția ocupantului: acesta este p*zdets. Este mai rău decât în Siria.

Femeia s-a plâns, de asemenea, că suprataxele promise nu au fost creditate pe cardul său, așa că ocupantul a promis că va renunța cât mai curând posibil și va găsi un “loc de muncă normal”.

În același timp, soția nu crede cu adevărat acest lucru, deoarece soțul prietenului ei, ocupantul, a scris că “există un adevărat purgatoriu în Ucraina și nu toată lumea se va întoarce în viață.” 

soția ocupantului: Nu există nici o veste bună, la toate. Tot ce auzi de la toată lumea este durere și lacrimi. Asta e tot… Voi pleca de la muncă pentru moment. Deși, cum poți părăsi locul de muncă acum? Cel puțin, nah * th, un fel de implicit nu este al naibii de zero. Nu poți cumva să-ți sapi o groapă și să te ascunzi acolo?

ocupant : (râde) ei bine, m-am oprit aici, sape și să se ascundă.

soția ocupantului: P * zdets, distracție… Aici unul (ocupant – UNIAN) din brigada ta i-a scris Natashei: “Natasha, probabil voi rămâne aici. Există un adevărat purgatoriu care se întâmplă aici.”

ocupant : adică, va rămâne aici?

soția ocupantului : ca și cum nu va supraviețui.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.