mama a cântat pentru fiul ultima dată/Screenshot mama a cântat pentru fiul ultima dată/Screenshot

Marți, 21 iunie, la Lviv are loc o ceremonie de Rămas Bun cu eroii căzuți ai Ucrainei. Un videoclip cu o cântare interpretată de mama unuia dintre cei căzuți la sicriul său a atins rețeaua.

Andrei Dimid, un luptător care a murit în timpul unei bătălii cu invadatorii ruși lângă Donetsk, a fost dus în ultima sa călătorie. Mama lui a cântat pentru fiul ei la sicriul său pentru ultima dată. 

Videoclipul corespunzător a fost publicat de Irina Salo pe Facebook. “Mama lui Artem Dimid cântă ultimul cântec de leagăn fiului ei”, a scris ea.

“Este foarte dureros”, ” mamă săracă, cu inima frântă… Își scutură fiul…”, “Goosebumps”, “cum să supraviețuiți acestui lucru”, scriu utilizatorii sub videoclip.

Cine este Artemy Dimid

Artemiy este fiul unui celebru cuplu-preot Lviv, profesorul Ucu Mikhail Dimid și pictorul de icoane Ivanka Dimid. El este, de asemenea, strănepotul celebrului istoric ucrainean Ivan Kripyakevich.

un bărbat de 27 de ani a participat la ATO ca parte a Batalionului forțelor speciale “Harpoon” și a regimentului “Azov”. El a fost, de asemenea, un plastoon. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.