sergentul Oleg și-a împărtășit experiența cu prima linie/fotografie facebook.com/128brigade sergentul Oleg și-a împărtășit experiența cu prima linie/foto facebook.com/128brigade

Militarul Oleg, care servește sub contract în brigada 128, a vorbit despre condițiile” spartane ” din față.

comentariul său a fost publicat pe pagina de Facebook a Brigăzii 128 transcarpatice.

“Am fost în această poziție recent, am fost într-un alt punct, care a fost în mod constant decojit. Rușii stăteau la un kilometru și jumătate distanță și loveau cu foc direct dintr-un tanc, trăgând din RPG-uri și mitraliere. Acum, dacă o cochilie sau o mină cade la 300 de metri sau mai departe, nici măcar nu acordați atenție, deoarece au existat “sosiri” din arme sau tancuri la 70 de metri distanță. Atunci este cu adevărat înfricoșător! Cazi acolo unde ești și apoi te târăști în tranșee, dacă ai supraviețuit”, spune Oleg.

Luptătorul are gradul de sergent și vorbește despre condițiile dificile de pe prima linie.

“Dormim în săpături pe care le – am săpat, mâncare caldă o dată pe zi, o baie o dată pe săptămână sau chiar mai rar-în funcție de posibilitatea de a pleca câteva ore într-o localitate”, a remarcat Oleg.

Războinicul îi tratează pe ruși după cum urmează:

“Nu există o dorință irezistibilă de a ucide. Dar de îndată ce apare ocazia, voi trage pentru a ucide. Acesta este inamicul. Lasă-l să fie înșelat sau condus cu forța în Ucraina, fie va pleca singur, fie va fi scos. Al treilea nu este dat!”.

Citește și:  au spus deja în avion că mergem în Ucraina: ocupanții fug de război (audio) “Au spus deja în avion că mergem în Ucraina”: ocupanții fug de război (audio) parașutiștii din Lviv au învins elita Pskov a armatei lui Putin: bătălia a durat 14 ore (video) Parașutiști Lviv învins Pskov” elita ” a armatei lui Putin: bătălia a durat 14 ore (video) expertul militar Jdanov a estimat șansele AFU de a pune capăt războiului înainte de sfârșitul anului (video) Expertul militar Jdanov a estimat șansele AFU de a pune capăt războiului înainte de sfârșitul anului (video) Rusia retrage trupele în Zaporozhye: ceea ce este cunoscut Rusia își retrage trupele în Zaporozhye: ceea ce este cunoscut soldații MTR au împușcat un BMP inamic la distanță (video) Soldații MTR au împușcat un BMP inamic la distanță (video) aviația ucraineană a lovit rușii în Mykolaiv și regiunea Kherson aviația ucraineană a lovit rușii în Mykolaiv și regiunea Kherson

Anterior, un militar din Brigada 128, Serghei, a povestit cum în primele zile ale unei invazii la scară largă, au împușcat coloane întregi de vehicule blindate rusești de la ATGM-uri.

succesele celei de-a 128-a brigăzi separate de asalt montan Transcarpatic: principalul lucru

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.