optimizarea logisticii în limba rusă/fotografie din telegrama Consiliului Municipal

Consiliul Municipal Mariupol a povestit cum ocupanții scot cadavrele morților. Oricât de sălbatic ar suna – în camioane cu”marfă umanitară”. Adică chiar prin camioanele în care sunt livrate” fișe umanitare”.

Postul corespunzător a fost publicat în canalul telegram al Consiliului Municipal.

Se remarcă faptul că acesta nu este un caz izolat, ci o natură cu adevărat masivă și un mecanism rafinat. Deci, în cazul unui grup mare într-o clădire, camioanele sunt conduse direct în casă. Dacă nu există multe cadavre, atunci încărcarea transportului are loc în depozitele de alimente din apropierea metroului, unde are loc ambalarea cadavrelor morților.

Conform informațiilor preliminare, astfel de camioane se deplasează mai departe la locația crematoriului mobil din Khartsyzsk, cu toate acestea, autoritățile încă clarifică aceste informații.

“optimizarea logisticii în limba rusă. Mâncare în schimbul cadavrelor”, a menționat Consiliul Municipal.

Citește și:  al doilea val de evacuare a început în Mariupol - consilierul primarului al doilea val de evacuare a început în Mariupol-consilierul primarului

În același timp, este raportat că ocupanții ruși au “închis bine” toate fluxurile de informații către Mariupol și afară. Pentru aceasta, cetățenii nu pot afla informații veridice despre cursul războiului.

“S-ar putea să fim surprinși, dar locuitorii din Mariupol sunt acum siguri că soldații ruși mărșăluiesc de-a lungul Khreshchatyk, Kharkiv este sub controlul Rusiei și fiecare om din Mariupol este trimis pe front la plecare”, a spus consilierul primarului Piotr Andryushchenko.

ați putea fi, de asemenea, interesat de știri:

ajutați proiectul

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.