Prystaiko a menționat că acestea sunt nave de luptă specializate/foto UNIANPrystaiko remarcat faptul că acestea sunt nave de luptă specializate/foto UNIAN

Marea Britanie a pregătit deja două nave pentru transferul în Ucraina.

Acest lucru a fost anunțat la difuzarea teletonului informațional de către Ambasadorul Ucrainei în Marea Britanie Vadim Prystaiko.

“Două nave sunt deja pregătite pentru transfer în Ucraina și vorbim în prezent, vom avea nevoie, având în vedere situația din Marea Neagră, mai multe nave. Acum, în acest moment vorbim despre nave care sunt angajate în deminare”, a spus Prystaiko.

Ambasadorul a menționat că acestea sunt nave de luptă specializate pe care echipajele ucrainene sunt deja instruite.

“Recent, când vorbim despre a ajuta Marea Britanie, ne referim fie la ceea ce s – a întâmplat deja, fie la ceea ce se va întâmpla în viitorul apropiat-acesta este un ajutor real. Echipajele noastre sunt instruite alături de omologii lor britanici. Când eram pe navă, am văzut cum marinarii noștri de lângă marinari, ofițerii de pe podul de lângă ofițeri, gestionează, antrenează, gestionează. Totul pare că va fi gata de luptă, cred, în câteva săptămâni”, a spus Prystaiko.

Referința UNIAN. La 1 August, Prystaiko a anunțat că Regatul Unit va transfera două nave de luptă împotriva minelor de la Marina Regală către Forțele Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

ajuta proiectulne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.