Marea Britanie va oferi Ucrainei mai mult de 20 de arme autopropulsate-ministru/foto en.wikipedia.org Marea Britanie va transfera mai mult de 20 de arme autopropulsate în Ucraina – ministru/foto en.wikipedia.org Marea Britanie a achiziționat mai mult de 20 de arme autopropulsate pentru Ucraina în Belgia.

Acest lucru a fost declarat de ministrul britanic al Apărării Ben Wallace, vorbind după o întâlnire a miniștrilor apărării NATO la Bruxelles, relatează Sky News.

Peste 20 de arme americane M109 cu rază lungă de acțiune au fost achiziționate de la o companie belgiană de arme. Armele autopropulsate care trag cochilii de 155 mm vor fi livrate Ucrainei după reparații.

Citește și:  secretarul american al Apărării pe Ramstein-3 a cerut să nu piardă timpul și să înarmeze Ucraina Secretarul american al Apărării de la Ramstein-3 a cerut să nu piardă timpul și brațul Ucraina  luptele se desfășoară la 1105 km de front: Zaluzhny a cerut Statelor Unite să ofere mai multe sisteme de artilerie Luptele se desfășoară la 1105 km de front: Zaluzhny a cerut Statelor Unite să furnizeze mai multe sisteme de artilerie ocupanții transferă MLRS de uragan și zambile autopropulsate de 152 mm în Ucraina (video) Ocupanții transferă uraganul MLRS și pistolul autopropulsat de zambile de 152 mm în Ucraina (video)

Wallace a menționat că acum, în unele locuri, Rusia depășește Ucraina în artilerie de zeci de ori.

“În unele zone sunt cu siguranță depășite de armele de artilerie-20:1 în unele zone. Aceasta este forța pe care Rusia o aplică”, a explicat el.

În același timp, ministrul a spus că aliații dau Ucrainei suficiente arme pentru a putea câștiga războiul.

“Cred că ucrainenii au și vor avea ocazia în următoarele săptămâni să facă progrese semnificative în estul țării sau chiar să protejeze locuri precum Odessa”, a spus el.

El a subliniat că” zeci, dacă nu sute ” de rachete anti-navă încep să sosească în țară, iar aliații încep, de asemenea, să furnizeze Ucrainei sisteme de artilerie și rachete cu rază lungă de acțiune.

În opinia sa, în curând forțele ucrainene vor fi în măsură să realizeze “progrese semnificative în estul țării.”

după cum a scris UNIAN, armata ucraineană a finalizat deja instruirea cu privire la utilizarea mai multor sisteme de rachete de lansare (MLRS) HIMARS.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.