APU reușește să conțină inamicul pe mare  photo UNIAN APU reușește să conțină inamicul pe mare photo UNIAN

navele de asalt amfibii ale invadatorilor avariate de AFU sunt reparate în Crimeea.

Acest lucru a fost anunțat de către președintele șefului administrației militare Regionale Odesa Serghei Bratchuk.

El și-a exprimat recunoștința față de Forțele Armate ale Ucrainei pentru descurajarea inamicului pe mare și distrugerea forțelor inamice în direcția sudică, precum și față de Marina Forțelor Armate ale Ucrainei pentru faptul că navele inamice nu pot manevra constant în apropierea țărmurilor ucrainene acum.

Citește și:  membrele și capetele pot zbura: Bratchuk a avertizat aspru despre consecințele înotului în mare “Membrele și capetele pot zbura”: Bratchuk a avertizat aspru despre consecințele înotului în mare în Marea Neagră, Federația Rusă păstrează doi purtători de rachete de croazieră Kalibr gata de utilizare în Federația Rusă păstrează doi purtători de rachete de croazieră Kalibr gata de utilizare în Marea Neagră

“Meritul tău este ca navele să plece, să nu zăbovească și să se teamă de forțele Marinei noastre. Apropo, acum există câteva nave mari de aterizare în Crimeea (ocupanți – UNIAN). Sunt acolo la docuri, fiind reparate. Sper că vor dispărea cu totul în curând… Pentru aceasta, APU va face tot posibilul”, a spus Bratchuk.

după cum a raportat anterior Unian, Bratchuk a spus că Ucraina a primit deja rachete anti-navă harpon și că rachetele primite acum sunt deja suficiente pentru a scufunda întreaga flotă a Mării Negre a Federației Ruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.