ATGM” Stugna-P “/fotografia Statului Major General al ZSU

Marinarii din Batalionul 501 separat, împreună cu soldații forțelor de Operațiuni Speciale ale Forțelor Armate din Ucraina, au distrus BMP-3 și vehiculul de comandă și personal al invadatorilor din ATGM ucrainean “Stugna-P”.

Centrul de presă al Comandamentului Marine Corps a povestit despre greva reușită asupra țintei pe pagina sa oficială de Facebook. Un mesaj video cu un proiectil care lovește echipamentul a fost atașat la mesaj.

“Așa ard mai mult de 1 milion de dolari din contribuabilii ruși. Atât costă BMP-3. Acest “cocoș”, precum și vehiculul de comandă și personal al invadatorilor, au fost “prăjite” de marinarii ucraineni din Batalionul 501 separat de marină, în cooperare cu soldații forțelor de Operațiuni Speciale ale Forțelor Armate ale Ucrainei, cu ajutorul ATGM Stugna”, a spus Comandamentul Corpului Marin.

Videoclipul arată cum soldații au monitorizat mișcarea BMP-3 a inamicului prin panoul de control ATGM. Când echipamentul a apărut la orizont, a sosit comanda de incendiu. Proiectilul a zburat de-a lungul unei traiectorii de filare și a distrus ținta.

Amintiți-vă că acesta nu este primul vehicul de luptă al ocupanților, pe care apărătorii ucraineni l-au transformat în fier vechi cu ajutorul “Stugna-P”. În luna mai, de exemplu, datorită utilizării ATGM, două elicoptere Ka-52 au fost doborâte, iar unul dintre ele se afla în direcția Izyum.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.