Tatăl unui marinar rus de la crucișătorul “Moscova” a decis să spună adevărul/fotografie twitter.com/Osinttechnical

Tatăl soldatului militar Egor Shkrebets, care a murit pe crucișătorul “Moscova”, Dmitry Shkrebets a spus că lucrările de salvare nu au fost efectuate. El a subliniat că nava amiral a Flotei Mării Negre a fost inundată împreună cu răniții grav.

bătrânul Shkrebets a spus despre acest lucru în rețeaua socială rusă VK.

El a subliniat că semnalul SOS de pe navă nu a fost dat de mult timp, iar răniții grav nu au fost salvați pentru a ascunde faptul că racheta a lovit nava amiral. 

“Și acum să ne amintim de asta… Konașenkova… Cine la ora 2: 00 pe 14 aprilie a informat țara ce sa întâmplat pe crucișătorul “Moscova”. Știu că până la ora 1:00 pe 14 aprilie, crucișătorul nu a trimis un semnal SOS, deși evenimentul a avut loc în jurul orei 15:00 pe 13 aprilie. Au vrut să tacă și să se ascundă, conform vechii lor tradiții, creaturi mincinoase și fără valoare!”- a scris Omul.

În același timp, el susține că nava a stat două zile fără acoperire în Marea Neagră într-un singur loc, unde a fost o țintă ușoară

“De la 11.04 la 13.04, crucișătorul” Moscova ” practic nu a schimbat coordonatele. Din notele unui membru al echipei:”am observat platforme de suprafață pentru producția de petrol sau gaze, le-am văzut constant.” La 80 de mile de insula” Snake ” sau de la Odessa (confuzi în cuvinte), așa că au fost învățați să vorbească. De fapt, crucișătorul “Moscova”, care nu și-a schimbat poziția timp de 2 zile, a fost o țintă ușor vulnerabilă. Nu existau nave de escortă. Nava amiral și marinarii au fost uciși! Sunt mulți morți, mulți recruți”, spune mesajul.

potrivit acestuia, ofițerii, salvându-și viața, i-au abandonat pe marinari.

“Nu au existat operațiuni de salvare în primele minute după dezastrul de pe navă, ofițerii au fost primii care au scăpat ca șobolanii. Marinarii au fost abandonați, toată lumea a fost abandonată în bucătărie!”- a spus Dmitri Shkrebets.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, crucișătorul “Moscova” s-a scufundat pe 13 aprilie, după ce a fost lovit de rachetele Neptun, dar conducerea militară rusă distruge adevărul despre cauzele și numărul deceselor. 

Potrivit versiunii lor, un incendiu a izbucnit pe crucișător, ceea ce a făcut ca muniția să detoneze și crucișătorul să se scufunde. Pentru prima dată, morții au fost menționați pe 22 aprilie, raportând o victimă și 27 dispăruți. În același timp, s-a susținut că 396 de marinari au fost salvați, iar ofițerii vor continua să servească în Flota Mării Negre.

Mai târziu a apărut un videoclip cu marinari presupuși salvați, dar nu toți părinții marinarilor ruși decedați au crezut în versiunea oficială.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.