Mariupol distrus de invadatoriMariupol distrus de invadatori

Rusia distruge clădirile rezidențiale și facilitățile de infrastructură din Mariupol, Regiunea Donetsk, cu o brutalitate deosebită. Acest oraș, aparent, a suferit mai mult decât alții în Ucraina din cauza invaziei pe scară largă a Federației Ruse.

Se spune că invadatorii ar fi putut ucide peste 20 de mii de civili în oraș. Pentru a ascunde urmele crimelor, Federația Rusă a adus crematorii mobile la Mariupol.

Urmăriți online ce se întâmplă astăzi, 21 Mai, în Mariupol pe fondul agresiunii rusești:

15: 33 Ucrainenii sunt rugați să nu distribuie videoclipuri cu apărătorii “Azovstal” de la propagandiști.

14:52 În Mariupolul blocat, kafirii vor să folosească portul maritim-Statul Major General.

14: 25 7 camioane de gunoi au început să lucreze în Mariupol în loc de 34 care erau înainte de război. Cu toate acestea, până acum doar gunoiul este scos din moloz. Gunoiul menajer continuă să se acumuleze pe străzile orașului. Mirosul și efectele putrezirii pot fi auzite peste tot. Orașul se așteaptă la o invazie de șobolani, gândaci și boli.

13:55 în loc de sucursala “New Mail”, există acum o morgă. O imagine foarte revelatoare.

12:57 La centrul nostru municipal ” YAmariupol. Dnipro “a fost vizitat de”al doilea râu”. Înainte de asta, ne-am întâlnit de Ziua Independenței în 2021. Acum, în timp ce ne întâlnim în evacuare. Dar ne vom întâlni acasă în curând. Fără îndoială.

11:31 Zelensky a comentat evacuarea apărătorilor ucraineni din Azovstal.

11:04 Statul Major General a raportat pierderile estimate ale rușilor în timpul războiului cu Ucraina:

10:17 În Mariupol, ocupanții au reluat fără succes încercările de alimentare cu apă – orașul este din nou inundat cu apă pe străzi, – Andryushchenko.

06:16 A devenit cunoscut faptul că rușii pot supraestima numărul luptătorilor evacuați din Azovstal.

“Ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, a declarat că aproape 2.000 de luptători ucraineni au părăsit Azovstal de la începerea evacuării, în timp ce Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR) a raportat că a înregistrat doar “sute” de prizonieri de război ucraineni”, spun analiștii.

00:59 în regiunea Donetsk, invadatorii ruși au ucis încă trei civili. Victimele locuiau în estuar, Novoselovka și Sosnovy.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *