ocupanții ruși au organizat un adevărat masacru în Butch-ul ucrainean/foto Unian, Serghei Reva

Angajații Procuraturii districtului Buchan au identificat militarii ruși care au comis atrocități în Bucha.Ruslan Kravchenko, șeful Procuraturii districtului Buchan, a anunțat acest lucru la Maratonul de televiziune.

“Există deja evoluții, suntem pe linia de sosire pentru unii militari”, a spus el.

“Procurorul și toate organele de anchetă continuă să lucreze în toate domeniile documentației generale a agresiunii militare a Federației Ruse și a uciderii civililor de către militarii ruși pe teritoriul Bucha. După ocupație, au fost găsite și examinate 298 de cadavre cu semne directe de împușcături și răni de șrapnel”, a spus Kravchenko.

Potrivit acestuia, cadavrele sunt examinate la locul descoperirii, se colectează dovezi fizice. Apoi se efectuează oa doua examinare în instituția medicală, se efectuează o autopsie a corpului, se efectuează o examinare detaliată cu participarea procurorilor și experților de investigație.

“Toți martorii și victimele care au asistat la agresiunea armată a Federației Ruse sunt, de asemenea, interogați”, a adăugat procurorul districtual.

În același timp, anchetatorii și operatorii din numele Procuraturii identifică tot personalul militar rus care a fost prezent în Bucha și a ucis civili.

“Numele lor, prenumele, patronimicul, numerele personale, contactele sunt stabilite. După aceasta, are loc procedura de identificare și realizare fizică a unei anumite persoane. Adică se stabilesc fotografii și informații mai detaliate pentru fiecare militar”, a spus Kravchenko, adăugând că aceste materiale sunt furnizate ulterior victimelor și martorilor agresiunii pentru identificare.

De asemenea, potrivit lui, au numit o examinare criminalistică cuprinzătoare a armelor, urme de utilizare a acestora, o examinare a dispozitivelor explozive, expertiză militară și de mărfuri.

În plus, procurorii, împreună cu experții, cu ajutorul dronelor și a altor echipamente speciale, au examinat întregul teritoriu al Bucha.

“Examinarea va răspunde la întrebarea cât de mult agresiunea militară a Federației Ruse a provocat daune lui Bucha și va dovedi că toate pagubele și distrugerile au fost cauzate de armele trupelor rusești”, a asigurat Kravchenko.

reamintim că zilele trecute s-a raportat că 412 locuitori uciși de ocupanți au fost găsiți în Bucha, colectarea și exhumarea cadavrelor este finalizată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.