unii ruși văd prin războiul dezlănțuit de Putin împotriva Ucrainei /foto Ridusunii ruși văd prin războiul dezlănțuit de Putin împotriva Ucrainei/foto Ridus

Din ce în ce mai mulți ruși nu mai au iluzii cu privire la politica lui Vladimir Putin și încep să vadă lumina, pentru că viața de zi cu zi din țară se deteriorează. Oamenii încep să-și dea seama că autoritățile îi mint.

acest lucru este menționat în graficul proiectului Freeform.

Pe lângă bloggerii și jurnaliștii ruși, chiar și naționaliștii cunoscuți încep să condamne războiul din Ucraina. Printre ei este Dmitry Demushkin, care a sprijinit țara noastră.

Recent, unul dintre cei mai populari naționaliști ruși Dmitri Demușkin a condamnat războiul din Ucraina. Ce moment ciudat, pentru că Putin folosește un mesaj naționalist în propaganda sa. “Naționaliștii ruși nu sunt suficient de proști pentru a accepta această idee. Dacă Putin nu găsește un limbaj comun cu cineva, atunci acest popor este dușmanul nostru”, a spus Demushkin mai devreme.

Demushkin a recunoscut că în 2014, înainte de ocuparea Crimeei, conducerea rusă s-a oferit să adune toți rușii radicali și să-i trimită în Ucraina, presupus pentru promovare.

Davidych, un popular blogger video rus, a criticat, de asemenea, cu voce tare autoritățile de la Kremlin în mesajul său video. La urma urmei, din cauza blocării rețelelor sociale din Rusia, chiar și întreprinderile mici sunt blocate.

Cunoscutul blogger Nikolai Sobolev a început, de asemenea, să vorbească împotriva războiului. “Pentru mine, am luat următoarea decizie: nu merg nicăieri, nu merg nicăieri. Refuz să închid ochii la evenimentele care au loc în Rusia, care au loc în lume”, a spus el.

“Bloggerii, liderii de opinie și chiar naționaliștii condamnă deschis războiul împotriva Ucrainei. Toți acești oameni înțeleg perfect că rușii obișnuiți suferă în primul rând”, au rezumat jurnaliștii în poveste.

anterior, UNIAN a scris cum showmanul rus Maxim Galkin susține Ucraina în ultimele 4 luni. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.