Glumele pot fi deja dedicate în siguranță abilităților de luptă ale ocupanților ruși. În urmă cu o săptămână, teroriștii lui Putin au organizat o bătălie între ei, în urma căreia au pierdut 13 echipamente. Și acum a devenit cunoscut despre o altă gafă majoră a soldaților Federației Ruse. Au trimis drona nu în Ucraina, ci pe teritoriul Croației.

Informațiile cu referire la sursele de informații au fost împărtășite de jurnaliștii portalului “Vertical”. Potrivit datelor lor, ocupanții au trimis un UAV de recunoaștere tactică Tu-141 în zona Jarun din partea de sud-vest a Zagrebului. Acolo s – a prăbușit sau a fost distrus-datele din acest cont nu au fost încă primite.

Iar ținta reală a dronei a fost satul Yarun (Yarun) din Districtul Novograd-Volynsky. Din cauza unei erori în nume, Tu-141 a zburat în Croația, care face parte din NATO. Sperăm că incidentul va forța Alianța să-și reconsidere decizia privind închiderea cerului peste Ucraina. Acum așteptăm confirmarea oficială a informațiilor primite de jurnaliști.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.