De ce este Cernobayevka atât de important pentru ocupanții ruși/REUTERS photo

Forțele Armate ale Ucrainei au învins ocupanții ruși de opt ori lângă Cernobayevka. Fenomenul acestui loc a fost recent descris pe scurt de consilierul șefului biroului președintelui, Alexey Arestovich. Dar autorul Kirill Danilchenko a dat o explicație detaliată în blogul său. Potrivit lui, Chernobayevka este un loc cheie pentru a asigura gruparea ocupanților în regiunile sudice ale Ucrainei.

Acum două săptămâni, AFU a confiscat cardul de lucru al unuia dintre ofițerii armatei a 49-a. Este relevant pentru 8 Martie-unele date și planuri sunt depășite. Cu toate acestea, Harta vă permite să determinați fenomenul Cernobayevka.

Federația Rusă a concentrat forțe solide în sectorul sudic. Ne îndoim degetele: 4 Btgr aeropurtate, 6 btgr mecanizate, două brigăzi (Al 11-lea asalt aerian și al 126-lea apărare de coastă), două regimente (regimentele 255 și 33 de puști motorizate). Aici se adaugă cea de-a 439-a brigadă cu Jet, precum și o brigadă și un regiment care furnizează informații de informații.

Se dovedește o acumulare solidă de trupe, care trebuie să fie alimentată în mod constant cu provizii — combustibil, cochilii, alimente, apă, lemn de foc pentru încălzire și așa mai departe. Toate acestea ar trebui livrate pe calea ferată într-un flux continuu. Dar artileria ucraineană a întrerupt mesajul, ceea ce a făcut ca inamicul să aibă probleme semnificative. Podul Antonovsky și trecerile din Novaya Kakhovka se află în zona de acțiune a “tornadelor” și “uraganelor”noastre. APU a lovit deja aici cu ajutorul ajustărilor de către “Bayraktars”.

Drept urmare, aerodromul din Cernobayevka a devenit automat un obiect cheie pentru asigurarea grupării Federației Ruse în sector. Trenurile sunt descărcate la bazele din Crimeea, iar apoi elicopterele livrează totul la Cernobayevka.

Cu toate acestea, oferta este doar primul motiv. Al doilea este un post de comandă avansat. Pe teritoriul Aerodromului, se aflau sediul întregului grup de trupe consolidate din sud: corpul 22 al Armatei, Divizia 7 de asalt aerian și grupul tactic al celui de-al 358-lea ZRP. Și asta înseamnă că Cernobayevka era dens împachetat cu echipament și ofițeri inamici, care împreună erau localizați pe o zonă relativ mică.

În astfel de condiții, aerodromul a devenit o țintă indispensabilă pentru artileria noastră de aviație și rachete, care operează de la Nikolaev și Ochakov. Rezultatele grevelor sunt zeci de unități de echipament distrus și ofițeri uciși ai Înaltului Comandament.

Cu câteva zile în urmă, APU a mers în zona Posad-Pokrovsky, de unde este posibil să se tragă la Cernobayevka de la obuziere de 122 mm. Din acest motiv, inamicul a trebuit să-și evacueze sediul de pe pistă. Aerodromul nu mai poate fi folosit pentru aprovizionare, dar ocupanții încă nu renunță la încercarea de a stabili controlul asupra Cernobayevka.

Grevele de pe aerodrom au făcut posibilă privarea inamicului de o mare parte din resurse. Acum va fi și mai dificil pentru ocupanți să avanseze mai departe. Orice încercare va duce la pierderi colosale, pe care armata rusă încearcă să le evite.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.