un recidivist care și-a câștigat dinții a luptat pentru ocupanți/REUTERSUn recidivist care și-a câștigat dinții a luptat pentru ocupanți/REUTERS

Ocupanții ruși au luat un recidivist din Regiunea Luhansk în armată, care dorea să câștige bani pentru dinți falși.

Potrivit serviciului de presă al Serviciului de securitate al Ucrainei, bărbatul este fost miner, dar nu a lucrat mult timp în specialitatea sa, deoarece din 2006 a fost condamnat de trei ori pentru trafic de droguri și a fost eliberat pentru ultima dată abia în 2021.

În mărturia Sa către ofițerii de aplicare a legii ucraineni, bărbatul a spus că a perceput războiul din Ucraina ca o oportunitate de a câștiga bani, așa că imediat după invazia pe scară largă a sunat la biroul de înrolare militară și a semnat în curând un contract ca voluntar.

“Am devenit voluntar din motive financiare. Ca să – mi iau dinții imediat. Cum pot fi introduse dinții dacă nu există nicio muncă nicăieri… Am luat-o și tocmai am servit”, a spus invadatorul.

El a spus că nu au fost instruiți în pregătirea militară în armata ocupanților, și li sa dat muniție”pentru spectacol.”

“Dar când a devenit foarte dificil pentru ocupanții din Severodonetsk, acești soldați au fost trimiși în zona de luptă și au stabilit sarcina: să câștige un punct de sprijin în poziție. “Voluntarul” nu a reușit sarcina, dar spre deosebire de 5 colegi din serviciu care au murit în fața ochilor săi, el a rămas în viață. Acum, împreună cu alți prizonieri, el dă dovezi anchetatorilor SBU”, a adăugat Departamentul.

Citește și:  soldații brigăzii 128 s-au lăudat cu trofee din ultimele bătălii (foto) Soldații brigăzii 128 s-au lăudat cu trofee din ultimele bătălii (foto) fostul șef al guvernului rus a spus ceea ce Putin nu a realizat în Ucraina datorită APU Fostul șef al guvernului rus a spus ceea ce Putin nu a realizat în Ucraina datorită APU  grevă de rachete în regiunea Odessa: a fost lansată o anchetă, un copil este printre victime Atac cu rachete asupra regiunii Odesa: o anchetă a fost lansată, un copil este printre victime SBU a colectat dovezi ale terorismului nuclear al trupelor rusești în zona de excludere SBU colectate dovezi ale terorismului nuclear al trupelor ruse în zona de excludere Kim Mi-a spus cum să obțin 100 USD pentru detectarea unui spotter de incendiu Kim a spus cum să obțineți $100 pentru detectarea unui foc spotter

După cum a raportat UNIAN, ocupanții ruși nu încetează să comită crime de război pe teritoriul Ucrainei. Deci, într-una dintre interceptările informațiilor ucrainene ale unei conversații între un soldat rus și sora sa, ocupantul a spus că a împușcat o femeie care corecta focul pentru AFU.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.