împușcăturile dintre localnicii mobilizați forțat și militarii ruși au fost deja înregistrate/foto de REUTERSAu existat deja cazuri de împușcare între locuitorii locali mobilizați forțat și militarii ruși/foto de REUTERS

Revolte în masă se produc în teritoriile ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk ale cetățenilor ucraineni mobilizați ilegal în rândurile armatei ruse.

Acest lucru a fost raportat de către comisarul Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova în canalul ei Telegramă.

“A devenit cunoscut de la activiștii pentru Drepturile Omului care lucrează în ORDLO că bărbații refuză masiv să devină “carne de tun”. În acest sens, acțiunile de protest ale” recruților “și ale soțiilor lor sunt pregătite împotriva” puterii” formațiunilor pseudo-statale autoproclamate”, a menționat ea.

Ombudsmanul a adăugat că au existat deja cazuri de împușcături între locuitorii locali mobilizați forțat și militarii ruși.

“Procuratura Militară” a ORDLO a dispersat nemulțumiții, dar acest lucru a agravat situația. Activiștii pentru Drepturile Omului raportează că, în ultimele două săptămâni, mii de oameni și-au depus armele în rândurile armatei ORDLO”, a scris Denisova.

Citește și:  Denisova: propaganda rusă creează falsuri pentru a discredita solicitanții de azil ucraineni în UE Denisova: propaganda rusă creează falsuri pentru a discredita solicitanții de azil ucraineni în UE ucrainenii trăiesc în ORDLO și ne vom înțelege cu ei: Azovets a răspuns la întrebările lui RosSMI (video) “Ucrainenii locuiesc în ORDLO și ne vom înțelege cu ei”: Azovets a răspuns la întrebările lui RosSMI (video) A devenit cunoscut câtă putere și echipament Rusia s-a concentrat lângă Severodonetsk A devenit cunoscut cât de multă putere și echipamente Rusia sa concentrat în apropiere de Severodonetsk

anterior, UNIAN a raportat deja că instrucțiunile ocupanților sunt sabotate în Donbas și cooperează cu ofițerii de informații ucraineni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.