militar ucrainean Kirill Veres a colectat toate premiile de stat:/fotografie de rețea socialăArmata ucraineană Kirill Veres a colectat toate premiile de stat:/fotografia rețelei sociale

În cei 8 ani de război, ofițerul Kirill Veres a strâns toate premiile de stat.

Potrivit TSN, Veres a devenit Cavaler complet al Ordinului lui Bogdan Khmelnitsky pentru prima dată în istorie și a primit cel mai înalt premiu de stat – titlul de Erou al Ucrainei cu premiul unei stele de aur.

În plus, timp de 8 ani, Veres a reușit să devină tatăl unui fiu, să obțină un al treilea învățământ superior, să construiască o casă în Gostomel (care a fost deja distrusă de invadatorii ruși) și să creeze un grup de luptă.

“Dacă toată lumea aduce o contribuție semnificativă, atunci vom reuși, cum nu putem face față, dacă astăzi am distrus 1 inamic, iar mâine 6, atunci am îndeplinit norma pentru astăzi, trebuie să facem o regulă a unei figuri și să facem ceva”, este convins Kirill Veres.

Veres a devenit primul ucrainean care are simultan premiul eroului poporului din Ucraina și care este un cavaler complet al Ordinului lui Bogdan Khmelnitsky și, mai recent, un erou al Ucrainei cu premiul unei stele de aur.

“Nu am intrat încă în ea și nu am ținut-o în mâini. Nu mi-am primit steaua pentru că toate oficiile poștale au fost închise în regiunea Donetsk”, spune armata.

Kirill Veres a venit la războiul ruso-ucrainean încă de la început. El este unul dintre cei care au reținut militarii ruși GRU Alexandrov și Yerofeyev în primăvara anului 2015. Detenția lor a fost o dovadă directă a participării directe a armatei ruse la războiul împotriva Ucrainei. 

După reținerea sabotorilor ruși, Kirill pleca în vacanță, dar a fost rănit, așa că a promis că se va răzbuna pe inamic.

El a mers să slujească în brigada 54 și acolo a creat K-2 – un grup care nu numai că distruge inamicul, ci și îl duce pe video la muzică. 

Este demn de remarcat faptul că lupta este în sângele lui Veres. Străbunicul său Nikolai Vladimirovici a luptat în timpul Primului Război Mondial și a murit în cel de-al Doilea Război Mondial în 1943, este îngropat într-un mormânt comun din regiunea Kiev. Bunicul este un tehnician-leintenat, a trecut cel de-al doilea Război Mondial. A plecat la război în 1941, a fost comandantul unui pluton de parc.

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *