este încă periculos să vizitați plajele din Odessa/fotografie facebook.com/okPivden vizitați plajele din Odessa până acum pore este periculos/foto facebook.com/okPivden

Locuitorii orașului Odessa sunt avertizați cu privire la pericolul de a vizita coasta Mării Negre din cauza minelor rusești.

Acest lucru este raportat de Canalul oficial de telegramă al Consiliului orașului Odessa.

“Comanda operațională “Sud” amintește de pericolul de a vizita coasta – după vânturi furtunoase, eliberarea minelor de mare este probabilă și, în mod tradițional, nu neglija semnalele de alarmă de aer”, se spune în mesaj.

Minele din Odessa: ceea ce este cunoscut

După cum a raportat UNIAN, pe 15 mai, în regiunea Odessa, specialiștii au distrus două mine inamice transportate pe coastă în timpul unei furtuni recente.

Înainte de aceasta, șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a spus că, ca urmare a furtunii, o mină de mare inamică a fost efectuată pe plaja din Odessa.

La rândul său, comanda operațională “Yug” a informat, de asemenea, că o mină de mare inamică a navigat în mare în regiunea Odessa, lângă una dintre plaje.

“Fiind la câteva zeci de metri de țărm, nu reprezintă o amenințare directă. Cu toate acestea, reamintește încă o dată pericolele de scăldat și alte modalități de utilizare a apelor de coastă. Mulțumim concetățenilor noștri pentru vigilența și comunicarea în timp util pentru luarea măsurilor”, a menționat armata.

potrivit Prim-ministrului Denis Shmygal, mai mult de 300 de mii de kilometri pătrați de pe teritoriul Ucrainei sunt contaminate cu mine sau scoici care nu au explodat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.