Dmitry Kuleba a povestit despre Dmitry Kuleba a povestit despre” semnele ” din Federația rusă în timpul războiului din Ucraina/foto UNIAN

Federația Rusă trimite Ucrainei “semne” în fiecare zi sub formă de declarații ale conducerii sale și atacuri cu rachete pe teritoriul ucrainean.

Nu există semnale care să indice că Moscova dorește să negocieze, a declarat șeful Ministerului Afacerilor Externe Dmitry Kuleba în emisiunea teletonului național.

Potrivit lui, “Rusia vrea să continue să lupte”

“În fiecare zi primim aceste” semne ” sub formă de atacuri cu rachete, sub formă de declarații ale conducerii Rusiei și ale înalților oficiali că este necesar să – l răstoarne pe Zelensky (Președintele Ucrainei Vladimir Zelensky-Ed.). De fapt, nu există semnale (că Federația Rusă dorește negocieri – n. red.)”, a spus ministrul.

Amintiți-vă că trupele rusești au efectuat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie, iar autoritățile ruse nici măcar nu au declarat război.

Kremlinul a numit acțiunile complicilor săi o operațiune specială, care se presupune că este necesară pentru” denazificarea “și” demilitarizarea ” statului ucrainean. Sub această acoperire, invadatorii au preluat controlul unei părți din estul și sudul țării noastre.

Kievul a încercat să negocieze cu reprezentanții Rusiei, dar nu au dus la o încetare a focului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.