t.me/landforcesofukrainet.me/landforcesofukraine

Ministerul Afacerilor Interne a comentat informațiile despre distrugerea de către Forțele Armate ale Ucrainei a punctului de control al celei de-a 20-a armate combinate a Federației Ruse.

Detaliile atacului de succes au fost dezvăluite de consilierul ministrului Afacerilor Interne Viktor Andrusiv în canalul său Telegram.

“Confirm că punctul de control al Armatei a 20-a a Federației Ruse a fost distrus ieri. Dar o clarificare importantă: nu era un post de comandă, un centru de comandă și informații. Toate informațiile de informații circulă acolo, sunt procesate, analizate și transmise la sediul central”, a spus el.

Potrivit lui Andrusiv, în prezent Ministerul Afacerilor Interne nu are date exacte cu privire la pierderile ocupanților ruși. Cu toate acestea, de obicei, 200 până la 300 de persoane lucrează în astfel de centre și sunt comandate de ofițeri nu mai mici decât un colonel.

Citește și:  SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive ale luptei pentru Severodonetsk (video) SSO din Ucraina a lansat imagini exclusive ale luptei pentru Severodonetsk (video) Vasily Bekh a fost distrus de harpon: ce este această navă a Flotei Mării Negre a Federației Ruse și de ce distrugerea acesteia este importantă “Vasily Bekh” distrus de harpon: ce fel de navă este aceasta a Flotei Mării Negre a Federației Ruse și de ce distrugerea ei este importantă rușii au tras mortare în regiunea Sumy :există distrugere (foto) Rușii au tras mortiere în regiunea Sumy: există distrugere (foto)

reamintim că pentru prima dată jurnalistul ucrainean Roman Tsymbalyuk a raportat despre înfrângerea punctului de control al celei de-a 20-a armate combinate a Federației Ruse. 

A fost vorba despre lichidarea a peste 40 de ocupanți ruși: personal militar de cel mai înalt nivel de comandă al celei de-a 20-a armate combinate de arme și schimbarea de serviciu a Centrului de comandă și informații 533 (v/h 32801, Voronezh) al Direcției Principale de informații a Statului Major General.anterior, mass-media a raportat că cel puțin șapte depozite militare ruse au fost distruse în Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.