rușii capturați vor fi schimbați sau lăsați în Ucraina/fotografia Statului Major General al Forțelor Armate din UcrainaConsilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Vadim Denisenko îndeamnă rușii să evite recrutarea pentru a nu deveni “carne” în Ucraina.

După cum relatează corespondentul UNIAN, el a spus acest lucru în timpul teledonului.

“La 1 aprilie, proiectul anterior se încheie în Rusia, iar următorul proiect începe în armată. Și acum, din câte înțeleg, începe prelucrarea masivă a recruților pentru ca aceștia să semneze contracte și pentru a – i conduce aici-pe teritoriul nostru”, a spus Denisenko.Deci,el a remarcat necesitatea de a consolida războiul nostru de informații.

“Vreau să fac apel la absolut toți cei care sună, discută cu rudele sau cunoscuții lor din Federația Rusă. Doar spuneți-le că legislația din Rusia a fost schimbată acum. O citație pentru a se alătura armatei nu trebuie predată… Poliția poate veni la tine și te poate duce la armată. Prin urmare, ascundeți – vă de armată, dragi ruși, pentru că veți veni aici exclusiv pentru un singur lucru-să fiți carne aici”, a subliniat reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne.

de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei, trupele ucrainene au distrus mai mult de 12.000 de personal inamic. în același timp, apărătorii ucraineni doboară mai multe avioane inamice în fiecare zi. Până în a patra săptămână de război, inamicul pierduse deja o treime din aeronava sa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.