Rusia folosește bombe maxime și capacități de artilerie împotriva Ucrainei/foto: ArmyInform Rusia folosește bombe maxime și capacități de artilerie împotriva Ucrainei oportunități/foto: ArmyInform

Rușii folosesc muniție învechită, dar cu elemente moderne pe care sunt setate cronometrele.

Acest lucru a fost declarat de Primul Ministru adjunct al Afacerilor Interne al Ucrainei Yevgeny Enin într-o transmisie live a teletonului all-ucrainean UArazom. 

“Am spus în repetate rânduri că rușii folosesc muniții cu dispersie încă din epoca sovietică, în același timp vedem că finalurile care stau pe aceste muniții sunt moderne, conțin fotocelule, retardatori. În mijlocul unei astfel de muniții există o cantitate imensă de șrapnel, poate 400 și 500”, a spus Yevgeny Enin. 

Potrivit lui, aceste șrapnels, cum ar fi cuțit de unt, “cusatura” chiar de metal și beton, să nu mai vorbim corpurile de oameni. Nu există aproape nicio șansă de supraviețuire pe o rază de 50 de metri.

“În Nikolaev, când sapperul nostru a început să lucreze la astfel de muniții, el se afla la o distanță de 1-1, 5 metri și nici una dintre aceste muniții nu a detonat, ci patru – cronometrul s-a stins”, a adăugat Enin.

Reamintim, potrivit președintelui Ucrainei Vladimir Zelensky, Rusia folosește bombe maxime și capacități de artilerie împotriva Ucrainei, astfel încât pur și simplu nu există unde să reziste.

El a menționat că Rusia distruge orașele ucrainene, iar armata rusă arde total totul în calea sa și golește teritoriile ocupate.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.