va fi necesar să se estimeze ce daune financiare pot fi percepute de la Federația rusă pentru fiecare familie/ilustrație REUTERS

Ministerul Afacerilor Interne lansează un proiect pentru a înregistra toate faptele crimelor pe care Rusia le-a comis și le comite împotriva Ucrainei.

După cum raportează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost declarat de consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Anton Gerashchenko.

“Este foarte important ca viitoarele instanțe, atât internaționale, cât și ucrainene, să înregistreze pe deplin toate crimele care au fost comise împotriva Ucrainei. Pentru a face acest lucru, începem un proiect privind înregistrarea video a tuturor faptelor de infracțiuni. Pentru a face acest lucru, va fi necesar pentru toți cei care au părăsit teritoriul ocupat, împotriva cărora au fost comise anumite acte criminaleacțiuni din partea soldaților ruși, ofițeri, mercenari, pentru a oferi mărturii care vor fi înregistrate pe audio, video, astfel încât să fie o bază de date a tuturor crimelor rușilor din Ucraina”, a spus el.Potrivit lui Gerashchenko, Ucraina se va deplasa de-a lungul analogiei de fixare a crimelor Germaniei Naziste în timpul celui de-al doilea Război Mondial.

“Dar în acele zile erau doar declarații scrise. Și acum putem însoți aproape fiecare crimă cu fapte de videoclipuri din surse deschise care sunt disponibile… În cele din urmă, vom emite un proiect de lege uriaș Federației Ruse pentru crimele care au fost comise împotriva Ucrainei. Deja astăzi înțelegem că procedura de compensare se va ridica la sute de miliarde de dolari”, a subliniat el.

Gerashchenko a adăugat că va fi, de asemenea, necesar să se evalueze ce daune financiare pot fi percepute de la Federația rusă pentru fiecare familie în care a murit una dintre rude.

“Cred că suma ar trebui să fie de cel puțin un milion de dolari, nu mai puțin”, a subliniat consilierul ministrului de Interne.

război împotriva Ucrainei:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.