fotografia Ministerului Apărării fotografia Ministerului Apărării

Ministerul Apărării al Ucrainei a povestit despre o familie în care trei bărbați apără țara în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

Acest lucru este raportat pe pagina Ministerului Apărării de pe rețeaua socială Facebook.

“Tatăl și fiii unul lângă altul distrug Rashiștii din rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei”, se spune în mesaj. 

“Vyun” și “cecen” au mers să apere țara cu începutul unei invazii pe scară largă a Federației Ruse. Tatăl lor a decis să li se alăture pe front.

Citește și:  A mers frontal cu două tancuri: apărătorul a povestit cum au zdrobit o clonă de ruși lângă Harkov (video) Au mers frontal cu două tancuri: apărătorul a povestit cum au distrus o clonă de ruși lângă Harkov (video) APU rămâne fără muniție, traiectoria războiului se schimbă-Washington Post APU rămâne fără muniție, traiectoria războiului se schimbă-Washington Post  jurnaliștii au arătat ce se întâmplă astăzi în Herson sub ocupație (video) jurnaliștii au arătat ce se întâmplă astăzi în Herson sub ocupație (video)

“Fiii mei se luptă și ce voi face acasă? Un tată nu poate fi fără fii. Ucraina este patria mea. Nici o creatură Rashistă nu are voie să intre aici!”- a spus omul. 

Se remarcă faptul că apărătorii luptă ca parte a celei de-a 68-a brigăzi separate jaeger.

După cum a scris UNIAN, sora “Azovets” cu indicativul de apel “Orest” a povestit cum fratele ei a luat legătura după evacuarea de la Uzina Metalurgică Azovstal.

Anterior, Garda Națională a Ucrainei a povestit cum unul dintre luptători a găsit un asistent cu patru picioare în timpul luptelor din direcția Kiev.

de asemenea, sa raportat că în Zaporozhye de la Spitalul de maternitate au întâlnit soția și fiul decedatului “Azov”, care și-a pierdut mama, fratele și soțul în război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.