rușii sunt distruși violent, dar numărarea pierderilor inamice este departe de a fi o prioritate/fotografie de REUTERS

Ministrul adjunct al Apărării din Ucraina, Anna Malyar, a explicat de ce în ultimele zile datele privind pierderile în rândul personalului ocupanților nu s-au schimbat.

Acest lucru este menționat într-o notă de pe pagina ei de Facebook.

“Unde sunt dușmanii morți? De ce, potrivit datelor oficiale, cifra “mai mult de 12 mii” nu sa schimbat de câteva zile? Nu vă faceți griji, inamicul este distrus violent. La fel de violent cum ne distruge orașele și satele”, a subliniat pictorul.

Ea a explicat că numărarea pierderilor personalului inamic este departe de prima prioritate pe scenă. În plus, în fiecare zi situația se schimbă dinamic și “de acum inamicul este oprit și nu există o confruntare activă atât de intensă ca acum câteva zile

“Scăderea intensității potențialului ofensiv al inamicului indică doar pierderi foarte mari și nevoia de personal suplimentar”, a remarcat reprezentantul Ministerului Apărării.

Pictorul a menționat, de asemenea, că trebuie înțeles că numărarea pierderilor inamice în timpul fazei active a războiului este foarte dificilă.

“Este foarte dificil să se stabilească cifra exactă a pierderilor inamice. Există mai multe tehnici de numărare care sunt utilizate. Adică, după luptă, nimeni nu merge cu un calculator, ca să spunem foarte simplu. Cifrele provin din surse diferite, adesea cu câteva zile întârziere. Totul depinde de situația de la fața locului”, a explicat ea.

Citește și:  acum vom câștiga Ucraina și ne vor da o colibă: conversația unui alt ocupant a fost interceptată “Acum vom recâștiga Ucraina și ne vor da o colibă”: conversația unui alt ocupant a fost interceptată Podolyak la negocierile cu Federația Rusă: rușii nu mai vorbesc ultimatum, ci ascultă propunerile Ucrainei Podolyak privind negocierile cu Rusia: rușii nu mai vorbesc ultimatum, dar asculta propunerile Ucrainei  Federația Rusă își transferă pacificatorii din Nagorno-Karabah în Ucraina Rusia își transferă” pacificatorii ” din Nagorno-Karabah în Ucraina src=”/wp-content/uploads/2022/03/v-minoborony-objasnili-pochemu-dannye-po-poterjam-sredi-rossijan-ne-menjajutsja-5c7ec77.jpg “width =” 370 “height =” 130 “lazy =” 1 “alt =” Kadyrov în Ucraina este ascuns în subsol-Gerashchenko”/> Kadyrov în Ucraina este ascuns în subsol-Gerashchenko Pregătirea blocadei: Kievul s-a aprovizionat cu mâncare timp de două săptămâni Pregătirea pentru blocada: Kiev a aprovizionat cu alimente timp de două săptămâni

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, pierderile de luptă ale inamicului începând de duminică, 13 martie, se ridică aproximativ la peste 12 mii de oameni. Au fost distruse 374 de tancuri, 1.226 de vehicule blindate de luptă și 140 de sisteme de artilerie.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.