Ministerul Apărării a povestit despre situația din față/foto Unian, Arsen Petrov Ministerul Apărării a povestit despre situația din față/foto de UNIAN, Arsen Petrov

Forțele Armate ale Ucrainei își construiesc strategia folosind metode mai inteligente decât inamicul.

După cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat de Anna Malyar, ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, în aerul teledonului.

“Situația din est este fierbinte în acest moment. Tocmai m-am întors de acolo. Lupta acerbă pentru regiunile Donetsk și Lugansk. Principalele bătălii sunt concentrate în est. Astăzi, atât regiunea Harkov, cât și Regiunea Herson au fost lovite de foc, dar APU oprește inamicul foarte puternic și puternic”, a spus ea.

pictorul a subliniat că trupele inamice au o mulțime de arme, iar unitățile Forțelor Armate acționează prin alte metode.

“Ne construim strategiile intelectual, iar acest lucru ne oferă un avantaj”, a spus ea.

Potrivit pictorului, inamicul intenționează probabil să folosească teritoriul regiunii transnistrene, continuând să folosească Belarusul pentru lovituri cu rachete.

Anna Malyar a subliniat că, în conformitate cu dreptul internațional, chiar dacă trupele din Belarus nu își asigură trupele, ci oferă teritoriu pentru agresiune armată, sunt complici la crime, iar acest lucru ar trebui înțeles și amintit de alte state care doresc să ajute Rusia.

Ministrul adjunct a menționat că, deși Rusia a folosit o mulțime de scoici, acestea au încă o rezervă. Având în vedere că multe componente au fost importate de ruși din străinătate, stocurile lor se vor epuiza în curând, dar nu este clar cât de repede se va întâmpla acest lucru.

Anna Malyar a numit faptul că atacurile asupra orașelor ucrainene și a capitalei în special au devenit mai frecvente o încercare a Rusiei de a intimida alte țări. Potrivit acesteia, scrisul de mână al Rusiei nu este doar război, ci fac o mulțime de lucruri demonstrative și faptul că bombardarea la Kiev a devenit mai frecventă acum, deoarece acesta este un dialog nu numai cu Ucraina, ci și cu lumea și țările care susțin Ucraina și îi oferă asistență.

În ceea ce-l privește pe Generalul Dvornikov, care a fost numit comandant-șef al armatei ruse și care a fost poreclit “măcelarul din Alep” pentru tactica sa din Siria, pictorul a subliniat că “schimbarea conducerii militare a Federației Ruse și procedurile penale împotriva anumitor persoane din Rusia care nu au reușit să facă față sarcinilor de capturare a Ucrainei este o schimbare a tacticii și obiectivelor”.

“Inamicul obișnuia să se miște într-un mod diferit. Scopul lor inițial a fost Kievul și întreaga Ucraina, s-au mutat în această direcție și nu au acumulat trupe, iar acum construiesc activ tampoane de elicopter în teritoriile ocupate și schimbă tactica, concentrându-se doar pe câteva domenii”, a spus ea. 

Anterior, mass-media a raportat că șeful Statului Major General al Federației Ruse va comanda personal ofensiva în direcția Izyum.

Citește și:  Departamentul de Stat a vorbit despre momentul războiului din Ucraina Departamentul de Stat a vorbit despre momentul războiului din Ucraina am îmbătrânit, am îmbătrânit: Zelensky a spus că nu regretă decizia de a deveni președinte “Am îmbătrânit, am îmbătrânit”: Zelensky a spus că nu regretă decizia de a deveni președinteatacuri cu rachete asupra Kievului: un mort a fost găsit sub dărâmături în districtul șevcenko atacuri cu rachete asupra Kievului: un mort a fost găsit sub dărâmături în districtul șevcenko

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.