Ministerul Apărării a cerut Occidentului să nu se oprească furnizarea de arme pentru Ucraina foto ua.depositphotos.comMinisterul Apărării a cerut Occidentului să nu înceteze furnizarea de arme către Ucraina foto ua.depositphotos.com

Țările occidentale ar trebui să furnizeze în mod continuu arme Ucrainei până la o victorie completă asupra ocupanților ruși.

Acest lucru a fost declarat de ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar, relatează CNN.

Ea a menționat că armata ucraineană este bine pregătită să lupte împotriva invadatorilor, dar le lipsesc armele.

“Armele au început deja să sosească, dar nu sunt suficiente pentru a da o ripostă foarte puternică armatei ruse. Occidentul ar trebui să înțeleagă că acesta nu este un ajutor unic. Furnizarea de arme trebuie să continue până la victorie. Luptătorii noștri sunt bine pregătiți. Dar această motivație și pregătire nu sunt suficiente pentru a învinge Rusia fără arme”, a spus pictorul.

Citește și:  Rusia trece la un mod îmbunătățit de producție de arme de calibru mic și rachete Rusia trece la un mod îmbunătățit de producție de arme de calibru mic și rachete  Rusia urmează scenariul sirian al distrugerii orașelor ucrainene-Ministerul Apărării Rusia urmează scenariul sirian al distrugerii orașelor ucrainene – Ministerul Apărării

Prin urmare, ministrul adjunct al Apărării a cerut țărilor occidentale să continue furnizarea de arme. În special, potrivit ei, AFU nu are arme grele și sisteme de apărare aeriană.

“avem nevoie de ajutorul lumii occidentale, în special în arme. Și în primul rând, vorbim despre apărarea aeriană și armele grele”, a spus pictorul.

După cum a raportat UNIAN, la 1 iunie, ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar a explicat de ce nu au anunțat imediat succesul contraofensivei AFU. Potrivit ei, Ucraina nu anunță succesul contraofensivei forțelor de apărare, pentru a nu dăuna procesului. Rezultatele sunt raportate atunci când trupele ucrainene câștigă în cele din urmă un punct de sprijin în anumite poziții. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.