ocupanții evită lupta noaptea /foto de REUTERSocupanții evită lupta noaptea/foto de REUTERS

Ministerul Apărării al Ucrainei a analizat tactica Forțelor Armate ale Federației Ruse și a remarcat o serie de caracteristici privind utilizarea trupelor inamice.

Acest lucru a fost anunțat de șeful adjunct al Direcției operaționale principale a Statului Major General al Forțelor Armate, generalul de brigadă Alexey Gromov, potrivit Ministerului Apărării al Ucrainei.

Ei observă că, în timpul desfășurării operațiunilor ofensive, tacticile sunt folosite pentru a atrage grupuri mici de asalt – până la un pluton (companie), întărit de unități de tancuri. Dar nu se observă utilizarea grupurilor tactice de batalion cu drepturi depline și a mijloacelor de sprijin.

De asemenea, acum inamicul evită lupta noaptea și le conduce în principal în timpul zilei: utilizarea unităților pe timp de noapte nu este practic efectuată – cu excepția redistribuirii și regrupării.

după cum a raportat UNIAN, în general, Rusia a atras aproximativ 330 de mii de oameni la agresiunea armată pe scară largă împotriva Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.