Teatrul notează că niciuna dintre premisele sale nu este utilizată pentru nevoile APU/foto REUTERS Teatrul notează că niciuna dintre premisele sale nu este utilizată pentru nevoile APU/foto REUTERS

Ministerul Apărării al Federației Ruse răspândește un fals cinic despre plasarea formațiunilor militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe acoperișul Teatrului Academic De comedie muzicală din Odessa numit după Mikhail Vodiany.

declarația corespunzătoare a conducerii teatrului a fost publicată pe pagina sa oficială de Facebook.

“Administrația Teatrului Academic De comedie muzicală din Odessa, numită după Mikhail Vodiany, informează oficial că declarația distribuită de Ministerul Apărării al Federației Ruse că presupusele formațiuni militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei sunt staționate pe acoperișul Teatrului de comedie muzicală nu corespunde realității! Acesta este un alt fals și cinic al ocupanților!”,- spune mesajul.

Teatrul notează că niciuna dintre premisele sale nu este folosită pentru nevoile APU. Clădirea teatrului este folosită exclusiv pentru evenimente culturale și creative: spectacole, concerte și altele asemenea.

Citește și:  SBU a expus încă 6 colaboratori, dintre care doi sunt oficiali de top ai guvernului Fals din Mariupol SBU a expus încă 6 colaboratori, dintre care doi sunt “oficiali de top” ai autorităților false Mariupol toți cei implicați în pregătirea referendumului din Regiunea Herson au fost identificați-SBU Toți cei implicați în pregătirea “referendumului” din Regiunea Herson au fost identificați-SBU  în Rusia, exponatele muzeului din Dnipro au fost emise pentru echipamentul militar al Forțelor Armate din Ucraina în Rusia, exponatele muzeului din Dnipro au fost emise pentru echipamentul militar al Forțelor Armate din Ucraina

anterior, UNIAN a raportat deja că Ministerul rus al Apărării a venit cu un fals despre ” jefuitorii ucraineni deghizați în ruși.” 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.