armata rusă nu reușește să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Donețk și Luhansk/foto facebook.com/pg/mva.gov.ua armata rusă nu este în măsură să ajungă la granițele administrative ale regiunilor Donetsk și Luhansk/foto facebook.com/pg/mva.gov.ua

Ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Anna Malyar, a menționat că Statul Major General nu raportează rapid acțiunile de succes ale armatei ucrainene pe front, deoarece trupele inamice își corectează acțiunile.

după cum relatează corespondentul UNIAN, pictorul a spus acest lucru la un briefing de la Kiev.

“Operațiunea militară în procesul său nu este supusă dezvăluirii datorită faptului că inamicul își corectează acțiunile. Prin urmare, da, uneori există scurgeri de informații, deoarece trăim într-o lume digitală… Dar politica informațională a Forțelor Armate și a Ministerului Apărării este că securitatea operațiunii este mai importantă pentru noi decât procesul de informare rapidă despre ceea ce se întâmplă pe front”, a spus viceministrul.

Ea a mai declarat că ocupanții nu pot ajunge la granițele administrative ale regiunilor Donețk și Luhansk.

“Din punctul de vedere al tendinței, inamicul nu a reușit să înconjoare forțele noastre combinate în regiunile Donețk și Luhansk, deși obiectivul pe care inamicul, armata rusă și l-a stabilit după ce nu au reușit să captureze Kievul, a fost să ajungă la granițele geografice ale regiunilor Donețk și Luhansk. Adică, astăzi, în ciuda luptelor fierbinți, în ciuda bombardamentelor de-a lungul întregii linii frontale, armata rusă nu este capabilă să atingă nici măcar acest obiectiv”, a subliniat pictorul.

Trebuie remarcat faptul că Statele Unite presupun că Ucraina va putea relua Crimeea și Donbass. Forțele Armate ale Ucrainei au respins deja invadatorii ruși de la Kiev și Harkov și, prin urmare, este logic să presupunem că vor putea, de asemenea, să elibereze Crimeea și Donbass ocupate de Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.