în timp ce negocierile cu Federația Rusă nu au adus rezultatele dorite/fotografia de pe Twitter Podolyak

Este posibil ca Rusia să folosească negocierile ca o oportunitate de a-și regrupa forțele pentru a da o lovitură și mai mare.

Acest lucru a fost declarat de către ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei Anna Malyar pe aer de informații Teleton.

Potrivit ei, Federația rusă folosește totul pentru a”consolida pozițiile lor și pentru a muta pe, ei într – adevăr nu abandoneze scopul lor-de a avea control deplin asupra Ucrainei.”

Pictorul a remarcat că inamicul are o sarcină minimă și maximă, dar până acum “nu și-au atins niciunul dintre obiectivele lor Ea a adăugat că Rusia are un scop de a merge mai departe, iar armata ucraineană nu îi va lăsa să o facă.

“Rusia folosește negocierile de opt ani ca instrument suplimentar de influență politică sau șantaj împotriva Ucrainei. Nimeni nu exclude că acest lucru se întâmplă acum”, a amintit pictorul.

Anterior, biroul președintelui a declarat că poziția Federației Ruse în negocierile cu Ucraina sa înmuiat, dar Ucraina este hotărâtă să lupte până la sfârșitul puterii sale. în același timp, garantul ucrainean Volodymyr Zelensky a subliniat încă o dată că prioritățile sale în cadrul negocierilor sunt absolut clare – Acesta este sfârșitul războiului, garanții de securitate, suveranitate, restabilirea integrității teritoriale, garanții reale pentru Ucraina și protecția reală a Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.