înainte de restaurare, obiectele sunt supuse deminării/foto Unian (Alexander Tit)

După încheierea războiului cu Rusia, va dura câțiva ani pentru eliberarea minelor, deoarece fără aceasta, restaurarea oricărui obiect nu este posibilă.

acest lucru a fost declarat de către Ministrul Afacerilor Interne Denis Monastyrsky, scrie Ukrinform.

Ministrul de Interne a menționat că a cerut deja colegilor săi din alte țări să-și pregătească echipele, specialiștii și echipamentele din toată Europa și din lume, astfel încât să poată veni și să ajute Ucraina în curățarea minelor.

“Pentru că nici o restaurare a oricărui obiect nu este posibilă fără o etapă de deminare. Este evident că forțele pe care salvatorii ucraineni le au nu vor fi suficiente pentru a face acest lucru într-o perioadă scurtă de timp. Prin urmare, colegii noștri pregătesc deja o astfel de asistență – o aterizare pe scară largă a salvatorilor din toate țările, în special Uniunea Europeană și Statele Unite și Marea Britanie, pentru a ajuta în această perioadă”, a spus el.Monastyrsky a clarificat că Franța, Polonia, Grecia, Germania, Lituania, Austria, Suedia și Elveția, Belgia, Estonia, Olanda, Canada, România, SUA și alte țări ajută activ Ucraina în această chestiune.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *