Ministerul de Interne a răspuns Dacă Ucraina ar putea lovi Podul Crimeei/foto facebook.com/aksenov.rk Ministerul Afacerilor Interne a răspuns Dacă Ucraina a lovit Podul Crimeei/foto facebook.com/aksenov.rk

Podul Crimeei, care leagă țara agresoare de peninsula ocupată temporar de ea, va fi cu siguranță distrus – este doar o chestiune de timp.

Această opinie a fost exprimată de consilierul ministrului de Interne Viktor Andrusiv într-un interviu acordat canalului 24.

El a subliniat că până acum Ucraina nu are ocazia să lovească Podul rusesc peste strâmtoarea Kerci. Pentru a face acest lucru, este necesar să vă apropiați mult mai mult de coasta Mării Azov.

“Pot spune un lucru: Podul Crimeei va fi cu siguranță distrus. Singura întrebare este când se va întâmpla”, a spus Viktor Andrusov.

Citește și:  Rusia poate pregăti o provocare pe Podul Crimeei Rusia ar putea pregăti o provocare pe Podul Crimeei Arestovich a evaluat perspectivele unei greve pe Podul Crimeei Arestovich a evaluat perspectivele unei greve pe Podul Crimeei expert militar a explicat de ce Ucraina nu lovește la Podul Crimeei (video) Expert militar a explicat de ce Ucraina nu lovește la Podul Crimeei (video)

După cum a raportat UNIAN, Secretarul NSDC Alexei Danilov a vorbit în urmă cu câteva săptămâni despre disponibilitatea Forțelor Armate ale Ucrainei de a lovi Podul Crimeei. Potrivit lui, acest lucru se poate întâmpla “cât mai curând posibil.”

Kremlinul a văzut în cuvintele lui Danilov despre greva de pe Podul Crimeei un “anunț al unui atac terorist” și a adăugat, spun ei, în declarația părții ucrainene “există multe semne de acte supuse verificării legale și pedepsei ulterioare

Cu o zi înainte, pe rețea a apărut un site web pe care persoane necunoscute au postat un cronometru cu un raport invers și au indicat “Podul Crimeei va cădea Acest lucru ar trebui să se întâmple pe 9 mai. De asemenea, afirmă că rușii care au venit în peninsula ocupată au încă timp să părăsească teritoriul statului suveran al Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *