Lukashenko este puțin probabil să atace Ucraina/getty images photo Lukashenko este puțin probabil să atace Ucraina/getty images photo

Președintele autoproclamat al Belarusului, Alexander Lukashenko, încearcă să-și estompeze poziția cât mai mult posibil. Pe de o parte, el se închină președintelui rus Vladimir Putin sau vrea ca el să creadă acest lucru. Pe de altă parte, el arată Occidentului că pare să vrea să “cânte de la Putin.”

Prin urmare, declarațiile sale că va ataca Ucraina sau nu, despre dorința de pace, sunt zero.

această opinie a fost exprimată de către consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei Viktor Andrusiv în telegramă.

Citește și:  frică pentru viața sa: expertul a spus dacă Lukashenka este gata să trimită trupe în Ucraina El se teme pentru viața lui:expertul a spus Dacă Lukașenko este gata să trimită trupe în Ucraina  unitățile Ministerului de Interne au fost implicate în protecția frontierelor cu Ucraina în Belarus În Belarus, unitățile Ministerului de Interne au fost implicate în protecția frontierei cu Ucraina formarea așa-numitei miliții populare - Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a fost activat în Belarus formarea așa-numitei” miliții populare ” – Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a fost activat în Belarus

“Și nu decide deloc. Lukașenko reprezintă țara anexată, deoarece rușii au efectuat anexarea economică a Belarusului. Prin urmare, nu merită să căutați valori în cuvintele unui Lukașenko independent”, a subliniat consilierul.potrivit lui, Lukashenka are un instinct de auto-conservare.

“Sunt mereu surprins de atenția excesivă cu privire la declarațiile sale, pentru că nici o singură declarație nu a avut impact. Eu numesc Lukashenka o inundație care pur și simplu poluează spațiul informațional. El este un dictator și își poate permite să poarte tot ce vrea. Nu va pierde nimic din asta”, este convins Andrusiv.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Alexander Lukașenko a spus că dictatorul rus Vladimir Putin va ataca Belarusul prin implementarea “scenariului ucrainean”. În special, el a numit Războiul din Ucraina” un scenariu neimplementat în Belarus”, sugerând că Putin și-ar fi atacat țara dacă nu ar fi devenit președinte și ar fi susținut politica agresivă a dictatorului rus.

anterior s-a raportat că 7 batalioane au fost adunate în Belarus la granița cu Ucraina și pregătirea lor de luptă este verificată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.