fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko a răspuns la inițiativa șefului administrației militare regionale Mykolaiv Vitaly Kim cu privire la “coridoarele verzi” pentru soldații ruși.

el a spus acest lucru în aerul teledonului de informații.

“Fiecare militar rus care vrea să se predea poate conta pe o atitudine normală. Cei care doresc cetățenia ar trebui să le întâlnească la jumătatea drumului. Acest lucru salvează atât viețile soldaților noștri, cât și ale lor”, a spus Gerashchenko.

Consilierul ministrului a fost de acord, de asemenea, cu șeful Ova Nikolaev că nu se va referi la acei militari care efectuează lovituri de artilerie și rachete.

După cum a raportat UNIAN, șeful administrației militare regionale Mykolaiv Kim propune organizarea unui “coridor verde” pentru armata rusă, care nu au tras încă asupra civililor.

Potrivit lui Kim, armata inamicului se află la granița regiunilor Kherson și Mykolaiv.

“Nu vor să atace, cred că au fost înșelați, au spus despre exerciții… dar nici nu se pot întoarce, pentru că vor fi împușcați din cealaltă parte atunci când se retrag. Și stau în sate și lângă sate și nici acolo, nici aici”, a spus el.

șeful OVA a spus că va aplica “în vârf” și va fi de acord cu posibilitatea organizării unui “coridor verde” pentru armata rusă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.