stingerea s-a încheiat la Kiev în această dimineață, care a durat din seara zilei de 15 martie/foto UNIAN

Situația din Kiev și din regiune este controlată, starea de asediu extinsă a funcționat.

În calitate de corespondent al rapoartelor UNIAN, acest lucru a fost anunțat în aerul teledonului de către consilierul ministrului Afacerilor Interne Vadim Denisenko.

“În ceea ce privește situația de la Kiev, noaptea, apărarea noastră aeriană a doborât o rachetă, resturile au căzut într-o clădire rezidențială. Ieri, 4 avioane și 3 elicoptere au fost doborâte. Noi nu dau rușilor posibilitatea de a muta oriunde. Situația din Kiev și din regiune este relativ stabilă și controlată. Stingerea a funcționat”, a spus el și a adăugat că ofițerii de aplicare a legii ucraineni, împreună cu luptătorii Ministerului Apărării, au reușit să rețină o serie de grupuri de sabotaj.

Potrivit consilierului ministrului, Mariupol este încă cel mai dureros punct din țară. “Dacă vorbim despre situația din întreaga țară, Mariupol este încă cel mai dureros punct. Cu toate acestea, orașul stă, Mariupol este sub steagul ucrainean”, a subliniat el.

Consilierul ministrului a menționat, de asemenea, că cazurile de jafuri au scăzut semnificativ în țară, în timp ce invadatorii ruși continuă să comită nelegiuire în teritoriile ocupate temporar. “Situația cu jafurile s-a îmbunătățit în general datorită muncii cetățenilor preocupați împreună cu poliția și Ministerul Apărării. Situația cu jafuri în teritoriile ocupate de Rusia este mult mai teribilă. Ei iau totul din case și magazine – de la mașini de tocat carne și televizoare la pastă de dinți”, a spus Denisenko.

după cum a raportat UNIAN, starea de asediu de la Kiev și regiunea Kiev a fost în vigoare de la 20:00 pe 15 martie la 7:00 pe 17 martie.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.