APU forțat inamicul să ia o pauză operațională/foto UNIAN APU forțat inamicul să ia o pauză operațională/foto UNIAN

Ocupanții ruși au fost forțați să ia o pauză operațională în război din cauza atacurilor reușite ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor inamice din teritoriile capturate de agresor.

Această opinie a fost exprimată canalului 24 de către consilierul ministrului Afacerilor Interne Rostislav Smirnov.

Inamicul face o pauză pentru a se regrupa, există mai multe motive pentru aceasta, explică Smirnov.

“În primul rând, acum se gândesc cum să avanseze, pentru că înainte ca punctul lor final să fie clar. Au vrut să ajungă la sfârșitul regiunii Luhansk. Trebuie să înțelegem acest lucru. Și în al doilea rând, acum linia frontală este aproape plată. Este mult mai dificil să o mutați decât atunci când sunteți înconjurat din trei părți diferite”, a menționat consilierul ministrului.

Potrivit acestuia, inamicul este, de asemenea, forțat să ia o pauză din cauza distrugerii unui număr mare de personal și arme de către apărătorii ucraineni.

“Cu toate acestea, povestea cheie este că rușii aveau încă paritate în armament. Dar când muniția se termină, deoarece este distrusă, aceasta complică logistica și depozitarea”, a adăugat Smirnov.mai devreme pe Bankova au numit trei componente pentru un moment de cotitură în războiul cu Rusia.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.