consecințele bombardării Centrului Nikolaev/foto REUTERS

Ministerul Afacerilor Interne îndeamnă cetățenii să se abțină de la întoarcerea în grabă la casele lor în așezările eliberate de ocupanți până când nu există o permisiune oficială din partea autorităților.

Acest lucru a fost anunțat de Primul Ministru adjunct al Afacerilor Interne al Ucrainei Yevgeny Enin în timpul unui Teleton de informare.

“Aș dori să îndemn pe toată lumea să rămână prudentă, calmă și să evite întoarcerea pripită la casele lor abandonate, deoarece surprize foarte neplăcute pot aștepta acolo”, a spus el.potrivit lui Enin, vorbim despre arme abandonate, Muniții, mine și altele asemenea.

“De aceea merită să așteptați curățarea corespunzătoare a unei anumite localități de către Poliția Națională și lumina “verde” de la autoritățile oficiale, inclusiv serviciul de urgență de Stat. Abia după aceea putem vorbi despre întoarcerea la casele noastre”, a explicat el.

Anterior, Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că așezarea de tip urban Makarov din Districtul Buchan din regiunea Kiev a fost eliberată de invadatori. “În timpul zilei, datorită acțiunilor eroice ale apărătorilor noștri, steagul național al Ucrainei a fost ridicat peste orașul Makarov, inamicul a fost respins”, se spune în mesaj. 

Mai târziu, a apărut un videoclip din satul eliberat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.