ua.depositphotos.comua.depositphotos.com

Cu ajutorul inteligenței artificiale, Ministerul Finanțelor a recunoscut sute de ruși uciși și a scris mii de prieteni și rude în diferite rețele sociale.

corespondența cu aceștia a fost publicată de ministrul transformării digitale a Ucrainei Mikhail Fedorov în canalul său Telegram. 

Oamenii au fost informați despre moartea soldaților și i-au îndemnat să nu meargă la război, precum și să nu-i lase pe cei dragi să meargă în Ucraina. Pe capturile de ecran publicate, puteți vedea cum se raportează la război.”este în regulă, oamenii au murit și în cel de-al Doilea Război Mondial, dar victoria a fost a noastră”, scrie o rudă a unui soldat rus.

“Își îndeplinesc datoria militară! Și ea (războiul – UNIAN) nu este dracului! Voi veni la tine în curând, creaturi!”- scrie fratele soldatului decedat. 

“Da, Dacă tatăl meu merge, voi fi doar bucuros. Sincer. Nu este o persoană deosebit de bună”, scrie un alt cetățean al Federației Ruse.

“Nu, ruda nu este a mea. Dar nu contează, războiul se va termina în curând. Îi vom ucide pe toți, Dumnezeu să ne ierte. Slavă Rusiei!”- răspunsurile rusești. 

“După cum putem vedea, rușii susțin războiul și nu sunt foarte îngrijorați de rudele decedate. Acest lucru dovedește încă o dată că nu numai Putin și conducerea politică, ci și toți rușii obișnuiți, care aleg președintele dictatorului de mai bine de 20 de ani, sunt responsabili pentru războiul dezlănțuit și uciderea ucrainenilor pașnici”, a scris Fedorov. 

anterior, s-a raportat că RosSMI a povestit despre eroismul armatei lor în bătălia”pentru Belgorod”. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *