Până în prezent, în vestul țării a fost creată o singură tabără pentru prizonierii de război ai Federației Ruse facebook.com/minjust.official până în prezent, în țările occidentale a fost creată o singură tabără pentru prizonierii de război ai Federației Ruse facebook.com/minjust.official

Ministerul Justiției a arătat în ce condiții Ucraina deține prizonieri de război ruși.

Acest lucru este menționat pe pagina de Facebook a Ministerului.

Până în prezent, în vestul țării a fost creată o singură tabără pentru prizonierii de război ai Federației Ruse. În total, există 51 de site-uri pe baza instituțiilor Serviciului Penitenciar de stat, unde sunt deținuți ocupanții. 

lagărul de prizonieri de război este păzit, persoanele reținute se pot deplasa liber în interiorul clădirii. 

Au fost create condiții adecvate de viață pentru prizonierii de război, a fost organizat sprijin medical. 

“Este important ca persoanele deținute aici să lucreze. Nu-și petrec timpul doar uitându-se la tavan. Sunt angajați în prelucrarea lemnului și aduc beneficii societății ucrainene”, a spus ministerul.

Restul armatei ruse sunt ținute în camere separate în colonii corecționale de nivel minim de securitate cu condiții generale de detenție, securitate medie și maximă, precum și într-un centru de detenție preventivă, izolat de alți condamnați și persoane luate în custodie. 

Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți pe 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți pe 21 iunie 2022 © facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți la 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți pe 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți pe 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți pe 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți pe 21 iunie 2022 © facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți la 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official Photo Ministerul Justiției a arătat condițiile în care prizonierii de război ruși sunt ținuți la 21 iunie 2022 facebook.com/minjust.official

război în Ucraina: date curente

Rusia și-a concentrat toate eforturile pentru a captura Severodonetsk. În acest moment, luptele acerbe continuă în oraș. După cum sa raportat seara, pe 20 iunie, șeful Ova Luhansk, Serghei Gaidai, APU controlează doar teritoriul uzinei Azot.

ofensiva inamicului continuă în direcția Bakhmut.

În același timp, apărătorii ucraineni au oprit asaltul trupelor rusești în Marinka – inamicul a fugit fără glorie. 

Rusia a lansat atacuri aeriene asupra regiunilor Sumy, Harkov și Mykolaiv.

în apele Mării Negre și Azov, 5 transportatori de arme de înaltă precizie sunt pregătiți pentru atacuri cu rachete asupra obiectelor de pe teritoriul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.