Reznikov a remarcat că procesele complexe au loc acum  screenshotReznikov a menționat că procesele complexe au loc acum screenshot

apărătorii orașului Mariupol, Regiunea Donetsk, au primit ordin să-și salveze viața.

Acest lucru a fost declarat de Ministrul Apărării Alexei Reznikov, transmite TSN.

“Astăzi au loc procese foarte complexe și importante, inclusiv negocieri cu ajutorul Crucii Roșii. Drept urmare, aceasta este evacuarea răniților într-o stare extrem de gravă și plus mai mulți răniți. Planul nostru este să le salvăm viețile și apoi libertatea”, a spus ministrul. 

El a spus că ordinul – de a restrânge grupuri de până la 20 de mii de invadatori ruși și de a nu – i lăsa în Zaporozhye, de a nu-i lăsa mai departe în Donbass, inclusiv de a îndepărta forțele de la Kiev-a fost îndeplinit, deoarece toți apărătorii orașului sunt eroi.

Citește și:  Italia va preda obuzierele NATO FH70 Ucrainei: care este particularitatea lor Italia va preda Ucrainei obuzierele NATO FH70: care este particularitatea lor invazia rusă pierde ritmul: NATO a spus că Ucraina poate câștiga războiul “Invazia Federației Ruse pierde ritmul”: NATO a spus că Ucraina poate câștiga războiul

“ei au acum o nouă ordine-pentru a salva viața lor, Ucraina are nevoie de ele. Acesta este principalul lucru”, a spus șeful Departamentului Apărării.

Amintiți-vă că pe 16 mai a început evacuarea apărătorilor Mariupolului din uzina blocată Azovstal. Președintele Vladimir Zelensky a anunțat salvarea armatei de la Azovstal într-o adresă de seară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.