Ministrul Apărării a cerut distrugerea războiului electronic rusesc și a sistemelor de informații Electronice/Foto Wikipedia

Ucrainenii continuă să reziste invadatorilor din teritoriile ocupate temporar ale țării noastre. De exemplu, în Berdyansk și Melitopol, oamenii merg constant la mitinguri. Ucrainenii curajoși sunt, de asemenea, angajați în activități de gherilă, inclusiv distrugerea echipamentului inamic. Ministrul Apărării Alexey Reznikov s-a adresat recent rezidenților noștri care s-au trezit în spatele liniilor inamice. El a spus că în primul rând este necesar să distrugem războiul electronic rusesc și sistemele electronice de informații.

“Mii de cetățeni ai noștri rezistă deja în teritoriile ocupate temporar de ocupanți. Contribuția ta este uriașă! Furnizarea de combustibil și muniție forțelor de ocupație rusești a fost deja complicată semnificativ. O mulțime de echipamente au fost distruse. Ai ajutat la salvarea multor vieți. Următorul obiectiv prioritar este războiul electronic rusesc și sistemele electronice de informații. Acum, în război depinde mult detehnologii moderne. Războiul electronic rusesc și sistemele rer ar trebui distruse. Acest lucru va slăbi semnificativ trupele rusești și va asigura avantajul soldaților noștri. Subliniez încă o dată-tancurile și vehiculele blindate vor fi întâmpinate de armata noastră. Sarcini pentru toți cetățenii care pot-distruge coloane de sprijin și război electronic/sisteme rer. Ocupanții vor deveni neajutorați. Îi vom expulza mai repede”, a declarat Reznikov într-o postare pe Facebook.

 informații despre războiul electronic rusesc și sistemele de informații electronice/Facebook photo

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *