Ministrul Apărării a numit principala greșeală a Kremlinului în timpul războiului din Ucraina/screenshot Ministrul Apărării a numit principala greșeală a Kremlinului în timpul războiului din Ucraina războaiele din Ucraina/screenshot

Ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov a numit principala, în opinia sa, greșeala Kremlinului în timpul războiului pe scară largă din Ucraina.

Acest lucru a fost discutat în timpul teledonului.

Potrivit lui, greșeala Rusiei a fost distrugerea orașelor predominant vorbitoare de limbă rusă, cum ar fi Volnovakha, Kharkiv și Mariupol.

Ministrul a menționat că inamicul se răzbună pe ucrainenii vorbitori de limbă rusă care ” nu au întâlnit ocupanții cu flori.”

“De fapt, s-au răzbunat și continuă să se răzbune pe ucrainenii vorbitori de limbă rusă care nu i-au întâlnit cu flori, așa cum au visat, așa cum a fost în unele locuri în 2014. Și apoi: “Nu voi renunța fără luptă.” Ucraina a exprimat acest lucru și nu renunță. Prin urmare, există atât de multe înfrângeri de rachete, bombe, artilerie în orașele pașnice în care predomină populația vorbitoare de limbă rusă”, a spus el. 

șeful Ministerului Apărării este sigur că astăzi harta simpatiilor ” pentru ceva Kremlinul sa schimbat foarte mult.” 

Anterior, ministrul Apărării Alexei Reznikov a comparat numărul personalului militar rus din Ucraina cu filme despre orci: “sunt o tijă și o tijă, sunt arse și arse – Cernobayevka este peste tot.”

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 24 februarie, luptătorii ucraineni au distrus peste 25,1 mii de ocupanți.

Potrivit interceptărilor conversațiilor armatei ruse, aceștia iau în considerare orice modalități de a evita participarea la ostilități, așteptând anunțul mobilizării și plângându-se că contractanții nu pot fi concediați din armată timp de mai mulți ani.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *