ocupanții refuză deja să lupte împotriva Ucrainei/Photo ArmyInformOcupanții sunt deja refuză să lupte împotriva Ucrainei/foto ArmyInform

Ocupanții ruși își “pierd interesul” în războiul împotriva Ucrainei. Chiar și mercenarii refuză să meargă pe SARCINI.

Acest lucru este evidențiat de conversația interceptată a ocupantului cu soția sa, care a fost publicată de consilierul ministrului de Interne Anton Gerashchenko.

invadatorul recunoaște că “totul este pentru ** alo, trebuie să te duci acasă”, pentru că există o “mizerie completă” în armata rusă.

“Pid*curse sunt împuțit b * t!”- soția ocupantului era indignată.

Citește și:  armata rusă a întărit gruparea din Kupyansk în regiunea Harkov Armata rusă a consolidat gruparea din Kupyansk în regiunea Harkov ocupanții au lovit Slavyansk, Severodonetsk și Raygorodok: sunt morți, mulți răniți ocupanții au lovit Slavyansk, Severodonetsk și Raygorodok: sunt morți, mulți răniți

După aceea, rusul a spus că toată lumea din Batalionul 1 a refuzat să iasă la sarcini.

“Stau într-un oraș, păzind școala pentru a *y, dar nimeni nu merge la sarcini, pur și simplu au refuzat totul”, a remarcat ocupantul

Potrivit acestuia, tuturor mercenarilor din compania lor li s-a promis că, după asaltul estuarului roșu, vor pleca acasă, dar acest lucru nu se întâmplă.

La sfârșitul conversației, soția invadatorului s-a plâns că nici măcar nu au pâine acasă, așa că a trebuit să pună la vânzare un pătuț și o țiglă. La rândul său, el a răspuns că salariul va veni în curând, trebuie doar să avem răbdare puțin. În același timp, ocupantul recunoaște că au fost înșelați cu salariul lor și va primi maximum 150 de mii de ruble, ceea ce este de aproape 2,5 mii de dolari, ceea ce în mod clar nu i-a plăcut soției sale.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a publicat o înregistrare a unei conversații interceptate între unul dintre invadatori și tatăl său. Pe înregistrare, tatăl îi explică fiului său, ocupantului, cum să se întoarcă acasă cât mai curând posibil.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.