Vladimir Putin/REUTERS foto

Rusia desfășoară o mobilizare sub acoperire: mercenarii sunt recrutați în structuri militare private pentru a participa la războiul cu Ucraina.

Acest lucru a fost spus în aerul teledonului de către deputatul Poporului din Comisia pentru securitate națională, apărare și informații Fyodor Venislavsky.

“Nu există o mobilizare deschisă sau generală, există o mobilizare ascunsă”, a spus el. – Deși nivelul salariilor pe care le sunt promise (mercenarii) nu îi satisface pe cei care ar fi dispuși să lupte exclusiv pentru bani, mai ales că înțeleg întreaga imagine. Și acești mercenari sunt conștienți de ceea ce îi așteaptă, pentru că înțeleg câte pierderi reale. Și sunt foarte reticenți să meargă la război cu Ucraina.”

Deputatul este sigur că în următoarele zile sau săptămâni va exista un “punct de cotitură”: rușii își dau seama de numărul real de pierderi ale armatei ruse.”și acest lucru poate avea un efect împreună cu sancțiunile zilnice în creștere, împreună cu acele decizii ale instanțelor internaționale”, a adăugat Venislavsky.

anterior s-a raportat că abia în ultima zi APU a distrus 10 ținte aeriene inamice.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.