Forțele Armate ale Ucrainei continuă să apere cu vitejie țara de teroriștii lui Putin. Soldații noștri câștigă în mod regulat bătălii în direcții diferite. De exemplu, în Chernihiv, AFU a reușit să despartă un detașament al armatei ruse și să captureze trofee militare — 10 tancuri, un sistem de apărare aeriană și un vehicul blindat de evacuare. Cât de exact sunt lucrurile în față, a spus Statul Major General în detaliu într-un nou raport.

Conform datelor recente, ocupanții au fost opriți în toate direcțiile. Inamicul suferă pierderi semnificative de forță de muncă, echipament și arme. Personalul armatei ruse, care se află în Ucraina, deși tăiat de la informații obiective, dar înțelege situația lor deprimantă.

Zvonurile se răspândesc activ printre soldați că Ministerul Apărării al Federației Ruse nu le va putea oferi plăți în numerar din cauza sancțiunilor. Acest lucru va demoraliza în continuare dușmanii, care sunt deja într-o stare deprimată. Și în zona așezării Shestovitsa, regiunea Chernihiv, ocupanții caută o modalitate de a se preda la mila Forțelor Armate ale Ucrainei.

ce altceva se spune în raportul Statului Major General

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.