potrivit omului, chiar și după două luni problema cu alimentele nu va fi rezolvată/foto ua.depositphotos.com Potrivit bărbatului, chiar și după două luni problema cu alimentele nu va fi rezolvată/foto ua.depositphotos.com

În Mariupol, ocupanții creează aspectul ajutorului umanitar pentru rezidenți. În loc de rații cu conserve normale, le oferă oamenilor mâncare atât de dezgustătoare încât chiar și pisicile o refuză.

Acest lucru este demonstrat de o înregistrare audio cu o poveste a unui “voluntar” rus, care a fost publicată pe pagina sa de telegramă de către consilierul primarului din Mariupol, Piotr Andryushchenko.

Așa-numitul “voluntar” a descris viața oamenilor din Mariupol și a menționat că prețurile la alimente au crescut foarte mult în oraș, iar situația umanitară rămâne dificilă. Potrivit bărbatului, chiar și după două luni, problema cu alimentele nu va fi rezolvată. 

“Există o mulțime de bătrâni care, chiar dacă s-au târât cumva, au emis această pensie de 7 mii de ruble… Dar credeți-mă, există unele prețuri acolo acum, iar situația umanitară este încă destul de dificilă”, a recunoscut bărbatul.

În plus, ocupanții oferă locuitorilor din Mariupol un ajutor umanitar atât de slab, încât chiar și pisicile nu mănâncă conserve din astfel de rații. Rusia încearcă să creeze o “imagine” pentru propagandă, oferind oamenilor mâncare.

“Și ceea ce este dat, există rații din Rusia Unită, există încă unele… Este imposibil să le mănânci… Toți oamenii spun că există conserve atât de dezgustătoare încât nici pisicile nu le mănâncă. Adică îl deschizi și există un fel de muck mirositor și așa mai departe și așa mai departe, există încă o mulțime de astfel de momente”, a spus voluntarul. 

Citește și:  în Mariupolul distrus, ocupanții se pregătesc să introducă educația rusă În Mariupolul distrus, ocupanții se pregătesc să introducă educația rusă Rusia a chemat experți în bombe cu baril și le poate folosi în Ucraina - The Guardian Rusia a convocat experți în bombe cu baril și le poate folosi în Ucraina-The Guardian am făcut parte din ea: ocupantul a povestit despre invazia Ucrainei și teama de a muri de furia localnicilor “Am fost o parte din ea”: ocupantul a spus despre invazia Ucrainei și teama de a muri de furia localnicilor

anterior, UNIAN a raportat deja că ocupanții continuă să ia rezidenții Mariupol în lagărele de filtrare și să-i deporteze în Federația Rusă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.