Vsevolod Bobrov arde lângă Zmeiny/foto Unian, Oleg KutskyVsevolod Bobrov arde lângă Zmeiny/foto Unian, Oleg Kutsky

Administrația militară Regională Odessa a confirmat înfrângerea navei ruse de tip 23120 de către Forțele Armate ale Ucrainei în apropierea insulei Zmeiny.

Acest lucru a fost anunțat seara, pe 12 mai, de către vorbitorul Ova Sergey Bratchuk.

“Datorită acțiunilor armatei noastre, nava de sprijin logistic Vsevolod Bobrov a luat foc. Una dintre cele mai noi din flota rusă. Ei spun că el este “hobbling” la Sevastopol. Acum informațiile trebuie clarificate. Dar faptul că i sa dat “Zmeibaev” este adevărat”, a spus Bratchuk.

Anterior, publicația BlackSeaNews a scris despre focul de pe nava Vsevolod Bobrov. Jurnalistul Serghei Vysotsky a precizat că nava a fost lovită de o rachetă Ucraineană Neptun.

Vsevolod Bobrov transporta întăriri, inclusiv sisteme de rachete antiaeriene, pe insula șarpelui.

Se remarcă faptul că Rusia are doar două nave ale proiectului 23120.

Vsevolod Bobrov a fost lansat în 2016, dar apoi construcția navei sa oprit din cauza lipsei componentelor importate (sancțiuni…). După finalizarea pe 08/21/2021, nava a fost inclusă în Flota Mării Negre.

Raportul de dimineață al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina conține date relevante despre o altă navă pierdută de ruși.

După cum a scris UNIAN, rușii au pierdut o altă navă de război în Marea Neagră. Acest lucru a fost învățat de jurnaliștii canalului 24 în informații. Cu toate acestea, nu au specificat în ce circumstanțe a avut loc pierderea.

În Aprilie, în Marea Neagră, rachetele ucrainene Neptun au distrus crucișătorul Moskva, nava amiral a flotei rusești a Mării Negre, care la sfârșitul lunii februarie polițiștii de frontieră din Insula Snake au trimis la “x * y”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *