Navele de război rusești pictează numele și numerele laterale, care sunt considerate de partea ucraineană ca pregătire pentru provocări împotriva navelor civile, urmate de acuzația armatei ucrainene.

Acest lucru a fost raportat în Serviciul Frontierei de stat.

“De la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei, orcii au fost remarcați în mod repetat pentru răutatea din Marea Neagră. Sub pretextul unei false operațiuni antiteroriste, activitatea porturilor ucrainene a fost blocată. 4 nave civile au fost bombardate. O bombă de mediu a fost declanșată de la unul dintre tancurile avariate. Capturat și ținut captivnave civile de marfă. Ei obstrucționează operațiunile de salvare – au confiscat o navă de căutare și salvare și au amenințat în mod repetat cu utilizarea armelor pentru salvarea bărcilor care urmau să ajute echipajele navelor distruse. O țară fără onoare și demnitate nu se poate bucura de beneficiile promovării navigației”, a declarat Serviciul Vamal de stat într-un comunicat.

Ministerul observă că o serie de țări din întreaga lume au luat deja decizii care vor bloca încercările de acțiuni ilegale pe mare pentru Federația Rusă.

“În curând, navele rusești nu vor putea părăsi porturile din cauza refuzului Lloyd’ s Register Voyage Rus de a vinde și actualiza hărțile electronice de navigație C-MAP în Federația Rusă, care sunt utilizate de majoritatea navelor rusești. Țările UE și Marea Britanie au în vedere interzicerea navelor rusești de a intra în porturile lor. Porturile suedeze au anunțat deja boicotarea tuturor navelor și mărfurilor rusești. Comisia Dunării a privat Federația rusă de puterile sale și cere despăgubiri pentru întreruperea transportului maritim.Și Turcia folosește puterile în conformitate cu Convenția de la Montreux din 1936, care îi permite să închidă strâmtorile Bosfor și Dardanele navelor de război străine în timp de război și în caz de amenințare”, se arată în raport.

după cum a raportat UNIAN, navele de război rusești au tras asupra clădirilor rezidențiale din Odessa – nu existau informații despre morți și răniți. În plus, a devenit cunoscut faptul că 5 nave încărcate cu cereale ucrainene au dispărut din portul maritim din Berdyansk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.